Refilling – God sommer

Dette er sidste indlæg fra min hånd, inden jeg holder Blog-sommerferie. Som Underviser, Guide og Blogger er det godt, at lade penne holde en god lang ferie i blækhuset – for at få en refilling.

Endnu er der dejlige Undervisningstimer og Guidinger der skal foretages, – derude i juni-sommerlandet. Og dem kan du nå at være med til, hvis du ikke allerede er med.

Og skulle du få en regnvejrsdag, hvor du mangler lidt QI-inspiration sat på tekst, er du velkommen til at scrolle ned i mine gamle blog-indlæg her på siden. Måske finder du noget, du ikke har læst, eller som du ønsker at genlæse…… og kommentere.

Her på falderebet vil jeg sige lidt mere om refilling.

Ellers vender jeg tilbage sidst i august med nye Blog-indlæg – når de lyse nætter er forbi 🙂

Refilling

Mangler du lidt forslag til din refilling? – så er her lidt inspiration til, hvordan sommerlandet kan være en aktiv medspiller i din refilling:

A. Madopskrifter – tag nogle helt nye madopskrifter i brug. Til en regnvejrsdag kig på slow-food-opskrifter. Til en solskinsdag gå i det syriske køkken med dets krydderier. Giv selve tilberedningsprocessen din fulde opmærksomhed.

B. Venner – gå langt med dine venner. Ud i naturen, der hvor man taler mindre og lytter mere. Der hvor der er langt til nærmeste kiosk og den næste landevej.

C. Naturen – prøv nogle af de historiske natur-ruter, hvor du lærer om vores fortid og de spor der er sat i landskabet fra fortiden: gravhøje, klostre, gamle vejruter ect. Der er spændende historier derude. Og flere ruter er beskrevet under museernes sammenslutning.

Kirkedige ved Kobberup Kirke

Og igennem alt dette her foreslå jeg naturligvis denne røde tråd:

Hils din dag med en “Qigong-hymne for livet”.

Tag 1- 2 Basis-øvelser fra sæsonen for din fysiske styrkes skyld. Grounding, cirklende flow som udfordrer kroppen og løsner op.

Vælg en Seminar-øvelse for sødmen i sjælen – enten det nu måtte være Hjerte-seminarets øvelser for De Hellige i Bjergene, eller det måtte være den søde duft fra Tao Medicin Heling med dens femelement-essenser, tilhørende massage samt besøg hos element-organet.

Vælg en Problemløsnings-øvelse fra Sjæle Guiding – OG brug den også som vedligeholdelse af et allerede løst problem, – hvis det er dér, du er kommet til med din Dao Yin Gong.

God sommer – kærlig hilsen Jonnah

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.