At være forenet

Kender du følelsen: du samles med andre mennesker. I tror på hinanden. I har tillid til at være ærligt sammen. I ved at ingen kræver andet af jer, end det I i forvejen har i jer. I kommer ned på jorden sammen – ind i kroppen sammen. Forsamlingens samlede energi hjælper jer alle sammen på vej. I ler af hinandens tosserier. Og I giver kærlig varme til hinanden, når noget tungt presser på indefra. Sådan er følelsen af at være forenet.

Hvis det, vi laver sammen kan få os mennesker til at føle os forenet, sådan som det er beskrevet i ovenstående – ja, så tror jeg gerne at mange godt vil være med. Du har måske oplevet det, når du er en del af en flok, der hører musik, synger eller danser sammen.

Vi oplever det i overmål, når vi samles om Tao Qigong.

At være forenet i en fem-vinget paraply.

Du ved hvordan samtaler nogen gange kan være helt umulige og trættende. Men lige så snart vi mennesker stiller os op sammen, holder op med at lade hjernen styre vores mund og vores hånd, kommer ind i kroppe, – ja, så kan der ske noget rart i mellem os.

At opleve Tao Qigong kan ske på mange forskellige måder. Der er Tao Qigong tilbud til næsten ethvert behov. Tao Qigongs paraply har 5 vinger:

Basis-vingen:

Du bliver undervist i Basis-øvelser ca. hver fjortende dag en aften i Hobro eller Hadsund, vi findes der om mandagen eller tirsdagen kl. 17 – 18.30. Vi starter d. 28. eller 29. januar. Se Hobro her. – Se Hadsund her. Eller: Du kommer en enkelt Emne-aften, f.eks. til vores Sensitivitets-aften i Hobro  eller Hadsund d. 21. eller 22. januar. Se Hobro her. Se Hadsund her.

Fordybelses-vingen:

Du er bare ikke til at drive ud en hverdagsaften, men vil gerne fordybe dig i Tao Qigong  f.eks. en gang om måneden, eller en gang hver anden måned. Se Tao Medicin Heling og Hjerte Qigong her. Der åbnes op for nye deltagere netop her i foråret.

Workshop-vingen:

Du synes, at det ville være dejligt, at Tao Qigong kom ud til dig, fordi du ikke har lyst til at køre til Hobro eller Hadsund. Se workshop her.

Individuel-vingen:

Du vil meget hellere have et individuelt program, som du kan tage med dig hjem og som passer lige til dig og de udfordringer du står med lige nu i dit liv. Se Individuel Guiding her.

Uddannelses-vingen:

Du har lyst til selv at blive uddannet indenfor Tao Qigong Heling og kan lide at have med det enkelte menneskes udvikling at gøre. Se Guide uddannelsesforløb.

Der er også plads til dig

Mange af jer der er nyhedsblog-læsere, kommer allerede til en eller flere af tilbuddene. Gør du endnu ikke det, er der altid tid og plads til dig.

Det er dejligt, når nye mennesker ønsker at lære om Tao Qigongs fantastiske cirklende bevægelser, og jeg tør love dig, at du vil føle dig i godt selskab.

Hvis du altså kan lide følelsen af at være forenet 🙂

Godt nytår fra Jonnah

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.