Fordybelse for viderekomne

Tao Qigong Heling – Fordybelse for viderekomne er et tilbud hos mig for kursister, der har praktiseret Qigong iflg. Neigong traditionen en årrække. På Fordybelse for viderekomne arbejder vi med erfaringer, vi har gjort igennem Basis Neigong og igennem at åbne de indre organer og hjerte-energien. Metoderne på Fordybelse for viderekomne hviler på mine egne erfaringer med, hvordan Qigong ifølge Neigong traditionen bringer menneskets energimatrix til fuld samarbejde: krop, emotionalitet, mentalitet og ånd.

Mine erfaringer er, at Qigong har hele pakken.

Qigong er meditation. Qigong er bevægelse. Qigong er bøn. Qigong er bekendelse. Qigong er udrensning. Qigong er healing. Qigong er ny fødsel

Hvis du vil.

Hvad laver vi i Tao Qigong Heling – Fordybelse for viderekomne:

Vi arbejder med særligt udvalgte sjælelige og mellemmenneskelige udfordringer fra vores eget private liv. Vi undersøger, hvordan vi kan leve med og skubbe til disse udfordringer igennem Neigongs bevægelser. Dermed vil vi opleve, at vores udfordringer og vores forhold forandrer sig.

Noget vi særligt arbejder med på Fordybelse for viderekomne:

Når vores krop befinder sig midt i udfordringer, kan vi som mennesker benytte os af noget, som kaldes “dyder”. En “dyd” er en åndelig kvalitet, som du kan tage ind, når du vil skabe den dybere kontakt til spirituelle løsninger i din hverdag. En “dyd” kan komme til dig igennem mange former for påvirkning og altså også igennem meditativ Qi-bevægelse. Når en “dyd” bliver en del af din Qi´s bevægelse, bliver den også en del af din hverdag.

Neigong som individuel rejse

Mine erfaringer med Qigong iflg. Neigong traditionen er, at praksissen bedste værdier går tabt, når Qigong gøres til en “holdsport”.

Fra tidernes morgen har søgende gået “enegang til bjerget”, for at lære om energimatrix-bevægelse, med det formål at finde sig selv, for at kunne være noget i verden, som er tilfredsstillede for deres ånd.

Jeg har fra begyndelsen ønsket at erfare, hvordan jeg  rejser med og læser energi-matrix i det enkelte menneske. Og jeg har fra begyndelsen haft en klar følelse af, at ting kun forvandler sig, når kroppens bevægelser forstår forvandlingens dynamik.

Det  enkelte menneskes sjælelige, intuitive og energetiske vej igennem Qigong har altid været, – og er stadig, – min hjertesag. Og jeg oplever det igen og igen – ikke kun i Qigong men også i livet helt generelt:

Vi står sammen om rejsen og bevægelsen,

men vejen er individuel.