Uddannelse til Basis Dao Yin Gong Guide

Uddannelse i Individuelle afbalanceringer med Qigong – eller Individuel Dao Yin Gong Guiding – er mit afsæt, når jeg tilbyder uddannelse til andre indenfor Tao Qigong Heling.

Du tilegner dig Tao Qigong Heling på dette terapeutisk plan først og fremmest for din egen skyld, og det kan føre til, at du får lyst til at Guide andre på et individuelt plan.

Individuelle afbalanceringer med Qigong:

Al undervisning/ Guiding indenfor Tao Qigong Heling hviler på, at mennesker mødes og læses energetisk korrekt for sine udfordringer. Derfor uddannes man i at forestå individuelle forløb.

Først når man har lært at scanne for energi hos det enkelte menneske, kan man begynde at tænke på, om man vil tage en overbygning på sin uddannelse indenfor Tao Qigong Heling og undervise på små hold. 

Jeg startede selv med at scanne individuelle klienter, da jeg begyndte at tilbyde Qigong til andre mennesker. Det gjorde jeg i 4 år, inden jeg tilbød Qigong til små grupper.

Jeg har altid gået efter Qigongs mest udsøgte terapeutiske og energetiske potentialer. Det er det, jeg står for at være med til at udbrede.

Første uddannelseshold i Individuel Guiding 2016:

Første uddannelseshold stod klar med deres uddannelsesbevis i eftersommeren 2016.

Af profession på de, som har deltaget i uddannelsesmodulerne på først hold, kan jeg nævne: Sygeplejerske, Fysioterapeut, Folkeskolelærer, Ergoterapeut, Bsc. dataingeniør & direktør/koordinator, Cand.scient.soc. & sociologist, Medarbejder ved Post Danmark og Jordemor.

Af første uddannelseshold er følgende eksamineret i 2016: Mette Østergaard, Ulla Ostenfeldt, Lone Maria Skovgaard-Petersen og Marianne Køpke. Følgende er certificeret som Individuel Guide i 2017: Marianne Køpke. Alle har brugt deres uddannelse på deres egen måde videre i livet.

 
Andet uddannelseshold 2020:

Andet uddannelseshold opstartes primo januar 2020.

Er du interesseret i at komme ind i Qigongs verden på dette terapeutisk plan, er der god tid til, at du kan blive introduceret til Tao Qigong Heling på generel plan og tage videre stilling til uddannelse hos mig derfra. Alle optages efter en personlig samtale.

Læs om mine Introduktioner til uddannelsen nederst på workshop-siden.

 

Lidt facts om uddannelse i Individuelle afbalanceringer med Qigong:

Uddannelsen foregår i min Qigong-praksis  i Hobro.

Hele Uddannelsen til Basis Dao Yin Gong Guide tager ca. 3 år og består af tre moduler (der kan tilvælges kaninperiode for dem, der vil certificeres):

  • Modul 1: Positur og energiporte
  • Modul 2: Flow og Yin/Yang-balance
  • Modul 3: Indre aktivitet og udrensning

Gennem Basis Qigong iflg. Vandmetoden kommer du igennem taoistisk energimedicins anatomi og fysiologi.

Gennem Basis scanninger og afbalanceringer kommer du igennem taoistisk filosofi og psykologi.

Gennem U-turn-processer på Basis niveau kommer du igennem sundhedsbevarende teori og metode, pædagogik  samt klinisk fremgangsmåde.