Fordybelses seminarer

Tao Qigong Heling – fordybelses seminarer samler en lille gruppe af mennesker, som mødes med jævne mellemrum og praktisere sammen omkring de dybere spirituelle emner indenfor Qigong i følge Neigong traditionen.

Fordybelses seminarer er en overbygning på Basis Neigong og tilbyder et forløb, hvor der er tid og ro til stede som forudsætning for fordybelsen.

Tao Qigong Heling – fordybelses seminarer:

1. Seminar for Fem Element Medicin:

  • Mennesket kan anskues ud fra fem former for grundenergier, som veksler med og forandrer sig til hinanden uafbrudt. De fem grundenergier er: ildelementet, jordelementet, metalelementet, vandelementet og træelementet. Fem Element Medicin er opdateret med den nyeste viden indenfor feltet, og du kommer til at arbejde med grundenergierne og deres vekslen i din egen krop og i naturen. Vi arbejder med “Fem-forvandling Healende lyde”,  “Fem-forvandling Neigong” og med Plantedufte som knytter sig til  Fem Element Medicin.

“Lad krop vende tilbage til krop, lad sind vende tilbage til sind, lad væsen vende tilbage til væsen, lad åndedræt vende tilbage til åndedræt, lad alle ting vende tilbage til dem selv – al anstrengelse ender, vågenhed opstår som blå himmel” – Shamanistisk-Taoistisk citat.

Seminar for Fem Element Medicin afholdes over flere aftalte og efterfølgende mødedage med tretimers undervisning pr. gang.

Fem element-forvandlingen mellem træ, ild, jord, vand og metal følger flere lovmæssigheder: den nærende lovmæssighed, den nedbrydende lovmæssighed og endelig den healende lovmæssighed.

Kontakt mig for at høre nærmere, hvis du er interesseret i Fem Element Medicin.

2. Seminar for Hjertet i Den Nye Tid:

  • De udfordringer, som findes i verden i dag, kalder på at vi opdaterer vores energi-system. I seminaret for Hjertet i Den Nye Tid lærer du om at opbygge dit energisystem, så det tunes ind overfor den nye tids udfordringer, som rammer både globalt og individuelt i vores liv som mennesker. Du lærer om at trække på spirituel guiding i forhold til din fysiske hverdag, dit netværk og samfundet i øvrigt. Vi arbejder med Meditation og Bøn, som er inspireret af Bob Moore, Rudolf Steiner og mine egen processer og rejser til eks. Sydfrankrig, og vi arbejder med forskellige former for Healings- og Hjerte-Qigong.

“Der er ingen anden kraft du kan besidde, som vil være dig til gavn, hvis du ikke har hjertekraft. Hjertekraft modvirker al anden stoltheds kraft. Hjertekraft får du, når du træner dig selv i at åbne hjertet og opdager, at du har hele menneskeheden boende der” – frit efter “Strong Winds from Nowhere” af Ronit Galapo.

Seminar for Hjertet i Den Nye Tid afholdes som halvårlige forløb med fem timers undervisning pr. gang.

Lotussen symboliserer evnen til at vokse op og blomstrer af det, du er rundet af. Vokse i takt med at du håndterer dit ego og din skyggen.

Kontakt mig for at høre nærmere, hvis du er interesseret i Hjertet i Den Nye Tid.