Fordybelses seminarer

Tao Qigong Heling – fordybelses seminarer samler en lille gruppe af mennesker, som har lyst til at mødes med jævne mellemrum og praktisere sammen omkring de dybere spirituelle emner indenfor Qigong.

Fordybelses seminarer er en direkte overbygning på Basis-undervisning og tilbyder et forum, hvor der er tid, ro, tryghed og stabilitet til stede som forudsætning for fordybelsen.

Tao Qigong Heling – fordybelses seminarer:

1. Seminar for Fem Element Medicin:

  • Mennesket kan anskues ud fra fem former for grundenergier, som veksler med hinanden uafbrudt. I Fem Element Medicin er ´læren om de fem grundenergier´: ildelementet, jordelementet, metalelementet, vandelementet og træelementet opdateret med nyeste viden. Du vil lære at genkende de fem grundenergier og deres vekslen i din egen krop og i naturen. Vi arbejder med “Basis Selvmassager for de Fem Forvandlinger”,  Plantedufte som knytter sig til de fem forvandlinger, og vi arbejder “Element-kraft-Qigong og Meditation for indre Organer”.

“Lad krop vende tilbage til krop, lad sind vende tilbage til sind, lad væsen vende tilbage til væsen, lad åndedræt vende tilbage til åndedræt, lad alle ting vende tilbage til dem selv – al anstrengelse ender, vågenhed opstår som blå himmel” – Citat ukendt taoist.

Seminar for Fem Element Medicin afholdes på fredage en gang om måneden fra kl. 15 – 18.

        

Træets, ildens, jordens, metallet og vandets forvandling (Sjælland, Alperne, Himmerland, Schwartzwald og Mariagerfjord).

OBS: Nye kan optages i Fem Element Medicin i januar 2020.

2. Seminar for Hjertet i Den Nye Tid:

  • Der er udfordringer i verden i dag, som kræver at vi opdaterer vores energi-system. I seminaret for Hjertet i Den Nye Tid lærer du om at opbygge dit energisystem, så det tunes ind overfor de udfordringer, som verden byder på i dag, og som rammer os alle som mennesker. Du lærer om at trække på spirituel guiding i forhold til din fysiske hverdag. Vi arbejder med Meditation og Bøn, som er inspireret af Bob Moore, Rudolf Steiner og mine egen processer og rejser til eks. Sydfrankrig, og vi arbejder med forskellige former for Healings- og Hjerte-Qigong.

“Der er ingen anden kraft du kan besidde, som vil være dig til gavn, hvis du ikke har hjertekraft. Hjertekraft modvirker al anden stoltheds kraft. Hjertekraft får du, når du træner dig selv i at åbne hjertet og opdager, at du har hele menneskeheden boende der” – frit efter “Strong Winds from Nowhere” af Ronit Galapo.

Seminar for Hjertet i Den Nye Tid afholdes på lørdag/søndage hver anden måned fra kl. 10 – 15

  

Jødiske lys fra et besøg i Schwartzwald. Roserne vokser i Hobro.

OBS: Nye kan optages i Hjertet i Den Nye Tid i januar 2020.

Seminarerne foregår i Hobro. Og har du spørgsmål eller lyst til at blive del af sådan et seminar, kan du henvende dig til mig: jonnah.qi@mail.dk