Fordybelses seminarer

Tao Qigong Heling – fordybelses seminarer samler en lille gruppe af mennesker, som har lyst til at mødes med jævne mellemrum og praktisere sammen omkring de dybere spirituelle emner indenfor Qigong. Fordybelses seminarer er et forum, hvor der er tid, ro, tryghed og stabilitet til stede som forudsætning for fordybelsen.

Tao Qigong Heling – fordybelses seminarer:

Seminar for Tao Medicin Heling:

  • I Tao Medicin Heling arbejder vi med De Fem Taoistiske Forvandlinger. Hvordan ildelementet, jordelementet, metalelementet, vandelementet og træelementet lever i vores krop og i naturen. Praksis består af Basismassager som åbner for elementerne, meditation og duftessenser som støtter elementerne samt Qigong for elementforvandlingen.

“Lad krop vende tilbage til krop, lad sind vende tilbage til sind, lad væsen vende tilbage til væsen, lad åndedræt vende tilbage til åndedræt, lad alle ting vende tilbage til dem selv – al anstrengelse ender, vågenhed opstår som blå himmel” – Citat ukendt taoist.

Seminar for Tao Medicin Heling afholdes på fredage en gang om måneden fra kl. 15 – 18.

        

Træets, ildens, jordens, metallet og vandets forvandling (Sjælland, Alperne, Himmerland, Schwartzwald og Mariagerfjord).

OBS: Nye kan optages i Tao Medicin Heling i december 2019.

Seminar for Hjertet:

  • I Seminar for Hjertet arbejder vi med forskellige aspekter af Hjerte-energien. Vi ser på fysiske, æteriske og videre spirituelle sider af hjerte-arbejde. Ud fra den nye tids hjerte-udvikling på verdensplan vil vi arbejde med forskellige serier af Qigong, samt med Meditation inspireret af f.eks. Maria Zika, Bob Moore og mine egne ydre og indre rejser – eksempelvis i Syd-Frankrig.

“Der er ingen anden kraft du kan besidde, som vil være dig til gavn, hvis du ikke har hjertekraft. Hjertekraft modvirker al anden stoltheds kraft. Hjertekraft får du, når du træner dig selv i at åbne hjertet og opdager, at du har hele menneskeheden boende der” – frit efter “Strong Winds from Nowhere” af Ronit Galapo.

Seminar for Hjertet afholdes på lørdag/søndage hver anden måned fra kl. 10 – 15

  

Jødiske lys fra et besøg i Schwartzwald. Roserne vokser i Hobro.

OBS: Nye kan optages i Hjerte-seminar i december 2019.

Samlingerne foregår i Hobro. Og har du spørgsmål eller lyst til at blive del af sådan en samling, kan du henvende dig til mig: jonnah.qi@mail.dk