Fordybelses seminarer

Tao Qigong Heling – fordybelses seminarer samler en lille gruppe af mennesker, som mødes med jævne mellemrum og praktisere sammen omkring de dybere spirituelle emner indenfor Qigong i følge Neigong traditionen.

Fordybelses seminarer er en overbygning på Basis Neigong og tilbyder et forløb, hvor der er tid, ro, tryghed og stabilitet til stede som forudsætning for fordybelsen.

Tao Qigong Heling – fordybelses seminarer:

1. Seminar for Fem Element Medicin:

  • Mennesket kan anskues ud fra fem former for grundenergier, som veksler med hinanden uafbrudt. De fem grundenergier er: ildelementet, jordelementet, metalelementet, vandelementet og træelementet. Fem Element Medicin er hos mig opdateret med den nyeste viden indenfor feltet, og du kommer til at arbejde med grundenergierne og deres vekslen i din egen krop og i naturen. Vi arbejder med “Fem-forvandlings-massage”,  Plantedufte som knytter sig til de fem forvandlinger, og vi arbejder “Fem-kraft-Qigong”.

“Lad krop vende tilbage til krop, lad sind vende tilbage til sind, lad væsen vende tilbage til væsen, lad åndedræt vende tilbage til åndedræt, lad alle ting vende tilbage til dem selv – al anstrengelse ender, vågenhed opstår som blå himmel” – Citat ukendt taoist.

Seminar for Fem Element Medicin afholdes fredag eftermiddag en gang om måneden fra kl. 15 – 18.

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er 20160807_140641-e1588596941849-960x1024.jpg

Den nye viden om Fem element-forvandlingen mellem træ, ild, jord, vand og metal indeholder flere facetter, herunder arbejde med farve-frekvenser.

Kontakt mig for at høre nærmere, hvis du er interesseret i forløbet.

2. Seminar for Hjertet i Den Nye Tid:

  • De udfordringer, som findes i verden i dag, kalder på at vi opdaterer vores energi-system. I seminaret for Hjertet i Den Nye Tid lærer du om at opbygge dit energisystem, så det tunes ind overfor den nye tids udfordringer, som rammer både globalt og individuelt i vores liv som mennesker. Du lærer om at trække på spirituel guiding i forhold til din fysiske hverdag. Vi arbejder med Meditation og Bøn, som er inspireret af Bob Moore, Rudolf Steiner og mine egen processer og rejser til eks. Sydfrankrig, og vi arbejder med forskellige former for Healings- og Hjerte-Qigong.

“Der er ingen anden kraft du kan besidde, som vil være dig til gavn, hvis du ikke har hjertekraft. Hjertekraft modvirker al anden stoltheds kraft. Hjertekraft får du, når du træner dig selv i at åbne hjertet og opdager, at du har hele menneskeheden boende der” – frit efter “Strong Winds from Nowhere” af Ronit Galapo.

Seminar for Hjertet i Den Nye Tid afholdes lørdag/søndag hver anden måned fra kl. 10 – 15

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er 20180609_121528-scaled-e1588595265490-956x1024.jpg

Lohan Neigong og meditation på strømme i aura og krop.

Kontakt mig for at høre nærmere, hvis du er interesseret i forløbet.

Har du spørgsmål til fordybelses-seminarerne, kan du henvende dig til mig: jonnah.qi@mail.dk