Personlig profil

Nogle erfaringer bliver som små lysende vejledere. De er der altid for dig, når det skal til at blive mørkt. Når jeg skal nævne sådan en lysende vejleder, vil jeg tage direkte fra mit eget liv og fra de liv jeg har fulgt. Tao Qigong Heling og mig som person er drevet af denne erfaring:

Som regel er det, vi kasserer i os selv, lige præcis det, vi har brug for at samle op – tage os kærligt af, og bruge med empati i vores hverdag. 

Lidt om min rejse:

Jeg er født og opvokset i Vendsyssel på et landbrug i 1960-erne. At jeg hele livet ville beskæftige mig med livsenergi og bevægelse, vidste jeg allerede dengang.

At det også var et effektivt redskab, til at samle sig selv op med, opdagende jeg først for alvor senere.

I min nysgerrige søgen efter, hvad det egentlig er, der får mennesker til at trække vejret og bevæge sig i takt med det naturlige, opdagede jeg tre ting:

  • Balancen mellem feminine og maskuline kræfter er noget, der er vigtigt at begribe og tage alvorligt. Det uanset om du taler om bevægelse, naturen eller livet generelt.
  • Drømme du har opgivet og glemt i dit liv, er der altid et eller andet sted. De vil få dig til at ønske at leve videre, for at de kan blive genfundet, taget op og levet i dit liv.
  • Du kan ingenting uden kærlighed.

Tusch på pergament – Et forsøg på at illustrere Hjerte Qigong: Lotusblomst går gennem bjergene. (Jonnah)

Lidt mere om Tao Qigong Heling og mig som person

Tao Qigong Heling som metode, udviklede jeg fra 2000 – 2004.

Jeg udviklede metoden, fordi jeg havde et personligt behov for at kæde Qigongs meditative og smukke bevægelser stærkere sammen med sjælelig og fysisk helbredelse.

Jeg var dybt inspireret af den Qigong-undervisning, jeg havde modtaget hos Maria Zika. Og ud fra min uddannelse hos hende, samt adskillige andre uddannelser og arbejdsprocesser, stykkede jeg gradvist Tao Qigong Heling sammen.

Det blev en metode, som på et psykoterapeutisk og et fysisk-energetisk plan viste sig at være særdeles effektiv – ikke kun for mig selv, men for mange andre.

Det er af lyst og ud fra et indre ønske, at jeg vælger at være med til at løfte andre mennesker. Jeg trives, når jeg kan være med-bidrager til, at andre finder deres inderste kræfter, kommer igennem livskriser og udlever det, de er skabt til at udleve inderst inde.

Jeg har været Guide og underviser i dette de sidste 20 år på professionel plan.

Du kan se, hvordan jeg er uddannet her.

Du kan se, hvad jeg har arbejdet med igennem tiden her.

Min Undervisning og Guiding finder du her.