Nyt Guide-uddannelsesforløb indenfor Qigong

Fra 2020 tilbyder jeg et splinter nyt Guide-uddannelsesforløb indenfor Qigong. De sidste par år har budt på megen udvikling for mig i forhold til Qigong, og jeg vil gerne dele nogle af erfaringerne og indsigterne med andre, som er glade for Qigong.

Hvad du kan forvente af nyt Guide-uddannelsesforløb indenfor Qigong:

  • Du lærer at forstå Guiding i Qigong som et særligt begreb, som viser hen til en individuel og transpersonlig proces, som vi mennesker kan gennemgå med Qigong.
  • Uddannelsesforløbet bygger på den nyeste viden indenfor Guiding i Qigong.
  • Selv om Qigong er af kinesisk oprindelse, bruges der udelukkende termer på uddannelsen, som er kendt fra dansk sprogbrug.
  • Uddannelsen har til formål at give en præcis viden om, hvad Qigong kan bruges til og virker på, når du Guider med Qigong.
  • På uddannelsen tilegner du dig Qigong på et terapeutisk, kunstnerisk og sjæleligt plan – først og fremmest for din egen skyld.

Hvorfor et Guide-uddannelsesforløb med Qigong:

Al undervisning indenfor Tao Qigong Heling hviler på at møde det enkelte menneske på et sandt energetisk grundlag. Men en Guidings-proces sikrer du dig en Qigong-praksis, som tilgodeser din sjæl og dennes unikke vej.

Min erfaring er, at mange af de oprindelige kvaliteter i Qigong går tabt, når Qigong gøres til en “holdsport”.

Da jeg begyndte at tilbyde Qigong til andre mennesker, startede jeg selv med at Guide og energi-læse i forhold til det enkelte menneske. Jeg har nu haft energi-læsninger med enkelt-mennesker i over 20 år.

Jeg har altid været optaget af det enkelte menneskes sjælelige, terapeutiske og energetiske vej igennem Qigong. Det er det, jeg står inde for at være med til at udbrede.

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er 20181015_132300-1024x576.jpg
Som tømmer for vejr og vind står vi som sjæle ved livets kyst.
Facts om nyt Guide-uddannelsesforløb:

I 2020 opstartes det nye Guide-uddannelsesforløb indenfor Qigong. Det foregår i min Qigong-praksis i Hobro.

Uddannelsesforløbet opdeles i moduler af ½ års varighed med efterfølgende praksis-og fordybelses-periode.

Lidt om indhold i nyt Guide-uddannelsesforløb:

  • Gennem særlig udvalgt Qigong fra Nei-gong-traditionen lære du om den oprindelige taoistisk filosofi, dens anatomi og fysiologi.
  • Gennem de nyeste former for Energi-læsninger får du indblik i energi-medicin og dybdepsykologi.
  • Gennem en Genopdagelses-proces, hvor du kommer frem til din aktuelle Helings-opgave og dens kerne, erfarer du vigtige ting omkring sundhedsbevarende teori og metode samt pædagogik.

Er du interesseret i at komme ind i Qigongs verden på dette terapeutiske og sjælelige plan? Har du spørgsmål til uddannelsen? – så kontakt mig pr. mail eller telefon.

Du kan også tilmelde dig og blive orienteret om uddannelsen ved at deltage i Introduktion til Uddannelsen.

Selve optagelsen: Du bliver optaget på baggrund af en personlig samtale, som sikrer forventningsafstemninger begge veje.